Naša servisna usluga pokriva veliki broj kategorija rashladnih sistema kao što su:

Godišnji servis klima uređaja jedan je od najbitnijih stvari koju treba korisnik klima uređaja da uradi. Više puta čujemo kako nije zdravo koristiti klima uređaj u čemu i ima istine ako higijenu klima uređaja ne održavamo kako treba. Svakako, godišnje jednom nije dovoljno održavati klima uređaj već korisnik mora mesečno minimalno dva puta samostalno da dezinfikuje klima uređaj da bi održavao opštu higijenu istog do sledeće godine dok ne dolazi na red godišnji servis.

Naša firma je još poznata i po ugradnji klima uređa na teritoriji Subotice. Godinama unazad smo izgradili dobru reputaciju zbog kvalitetnog rada. Naši timovi su maksimalno opremljeni za sve što je potrebno da se kvalitetno izvrši ugradnja klima uređaja, brinemo o čistoći prostora gde se ugrađuje klima koristeći industrijski usisivač za skupljanje prašine i da ugradnja prođe što čistije.

Naš servis bele tehnike od početka rada vodi se na viskom nivou. Naš servis upada među retke servise gde nakon popravke za rezervne delove dajemo i garanciju od dve godine nakon ugradnje. Našu politiku i kvalitet rada su primetili i veći proizvođači i tako smo postali zvanični servis za LG, SAMSUNG i Elnur Gabarron belu tehniku i kućne aparate.