nedelja, 27 decembar 2020 09:00

ELNUR GABARRUN ADS Radijatori

Аутор
Оцените овај чланак
(0 Гласова)

ADX serija je termoakumulacioni radijator koji nudi bolji komfor, ekonomičnost i jednostavnost upotrebe. Posebno dizajniran da koristi nisko-tarifnu struju, u ADX termoakumulacione radijatore se ugrađuju opeke velike gustine koje akumuliraju veliku količinu toplote tokom noći po niskoj tarifi.
Kada se pravilno koristi na odgovarajućoj lokaciji, TA radijator će zadržati potreban stepen komfora tokom celog dana zahvaljujući veoma kvalitetnom izolacionom materijalu klase 1.
TA radijatori oslobađaju toplotu prirodnom konvekcijom na dva različita načina:
1) Primarna konvekcija je kontrolisana pomoću klapne na vrhu koja oslobađa topao vazduh nakon što je TA radijator napunjen, i nju regulišete kontrolom za pražnjenje.
2) Sekundarna konvekcija oslobađa zagrejani vazduh 24 sati dnevno. Vazduh se zagreva prolazeći korz vazdušne komore i oslobađa se kroz rešetku na vrhu, kao i ostalim otvorima na prednjoj i zadnjoj strani. Ova prirodna sekundarna konvekcija se stvara zbog dizajna uređaja, i dozvoljava stalno osolobađanje toplote bez dodatnih troškova za struju.
Termoakumulacioni radijatori troše struju samo noću tokom niske tarife kada se pune. Punjenje kontrolišete kontrolnim točkićem za punjenje.

Pgpdnosti ako kupite preko nas:

  • GARANCIJA 5 GODINA
  • BESPLATNA UGRADNJA
  • BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
  • NAPOJNI KABEL DO 3 METRA

 

Naziv: Snaga: Cena:
Elnur Gabarrun - ADX84A 800W / 0.8kW 25 500.00 din
Elnur Gabarrun - ADX168A 1600W / 1.6kW 34 000,00 din
Elnur Gabarrun - ADX2412A 2400W / 2.4kW 44 000,00 din
Elnur Gabarrun - ADX3216A 3200W / 3.2kW 54 000,00 din

 

ADX termoakumulacioni radijatori nude toplinu tamo gde je potrebna u jednoj sobi ili celoj kući. Na zahtev, ovaj brzo-aktivni uređaj podiže temperaturu kako bi zadovoljila vaše potrebe, pružajući potpunu kontrolu i bezbrižnost koja dolazi sa niskim troškovima rada. ADX opseg nudi bolji komfor, ekonomičnost i jednostavnost upotrebe. Sa sofisticiranim sistemom automatskog punjenja kako bi se osiguralo da se nivo punjenja podesi kako bi se kompenzovala promena vremenskih uslova bez potrebe za intervencijom korisnika. U srcu ovog sistema nalazi se patentirani DUAL SENSOR. U ADX radijatore se ugrađuju opeke visoke gustine koje omogućavaju veliko skladištenje toplotne energije tokom noći po nižoj tarifi. Punjenje i pražnjenje se reguliše podešavanjem odgovarajućih kontrola.Kada se pravilno koristi na odgovarajućoj lokaciji, grejač će zadržati potreban stepen komfora tokom celog dana. 

Прочитано 602 пута Последњи пут измењено sreda, 10 februar 2021 17:43

Сродни чланци

Више из ове категорије « Fusion TA radijatori ELNUR GABARRUN ECO PLUS »

Остави коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.